Over SFOLB.com

INTERNET, er is zoveel mogelijk maar wat is nou eigenlijk goed…
U hoort het overal om u heen, je moet dit eens bekijken, dat is handig, zo moet je het doen. Het kan bijna niet anders dan dat u zich de vraag stelt doe ik het zo goed, kan heb beter waarom staan mijn concurrenten bovenaan in google. Waarom krijg ik zo weinig leads binnen, of misschien wel juist waarom werkt mijn website zo goed wat kan ik daarvan leren. Allemaal vragen die heel normaal zijn in het internet landschap. Er is geen eenduidig antwoord, want neem bijvoorbeeld een website, een website van 100 euro kan wellicht veel effectiever zijn dan een website van 50.000 euro. Dat ligt niet zozeer aan het werk dat erin is gaan zitten, maar wel in de personen erachter en hoe de website aansluit bij de bezoeker. Dat eeuwige spel tussen bedrijf en klant is ook op internet gaande, echter op internet wordt de factor transparantie en sociale media toegevoegd. Niet eenmalig… helaas zodra er iets op internet staat blijft het daar, ga daar maar vanuit.

OVER ONS BEDRIJF…
Solutions for Online Business is een bedrijf dat zich richt op het online, direct, internet kanaal. Dit varieert van organisatorische ondersteuning bij grote implementatie trajecten van bijvoorbeeld document management systemen, maar juist ook kleinschalige projecten voor MKB ondernemingen. Eigenlijk doen we alles zolang de klant er serieus mee bezig is. Wij bieden een unieke aanpak, met specialisten op groot zakelijk gebied en op MKB gebied. Dit doen wij bewust omdat op internet iedereen gelijke kansen heeft. Gelooft u dit niet… denkt u maar even aan google, ooit klein begonnen. Marktplaats die zijn website design heel langzaam aanpast aan de gebruiker omdat dit anders bezoekers kost. Het maakt niet uit binnen welk budget u wil blijven. Laten we u tenslotte ook nog even van een andere illusie af helpen… Internet tools, websites, processen kosten geld! In tegenstelling tot wat er vaak beweerd wordt dat inzet van dit kanaal besparingen oplevert is het meestal zo dat er op door ontwikkeld wordt, er nog geen juiste processen geimplementeerd zijn, er een verschuiving van FTE’s binnen een organisatie plaats vindt etc. Ben daar niet bang voor, maar ben gewaarschuwd … de volgende keer dat iemand u vertelt dat internet inzetten FTE’ s en kosten gaat besparen stelt u de vraag en waar worden de kosten hoger, welke compententies zijn er nodig en welke investering is het ons waard om goed op internet bezig te zijn. Ben kritisch dat zijn wij ook.

MARKETING EN INTERNET…
Onze organisatie heeft marketing hoog in het vaandel staan, wat essentieel is voor het creëren van een optimale, op uw doelgroep toegespitste, website. Wij hebben een marketing- en/of D.T.P. achtergrond. Tevens zijn wij zeer HTML vaardig en behoorden wij tot de groep early adopters ten aanzien van het internet in Nederland. Wij draaien dan ook al enige jaren mee in deze “virtuele wereld” en beschikken daardoor over al heel wat ervaring en netwerken.

Daardoor zijn wij in staat een uitermate functionele en professionele bedrijfspresentatie voor onze klanten te creëren. Daarbij wordt de klant bij ons vanaf het begin tot de uiteindelijke oplevering persoonlijk geadviseerd en op de hoogte gehouden van het ontwikkelproces. Bij ons is namelijk nog steeds de klant koning. En dit allemaal tegen zeer interessante prijzen als u deze vergelijkt die van onze “concullega’s”. Kijk op onze portfolio voor enkele recente voorbeelden van door ons ontwikkelde websites.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search